Laatste update: januari 2024

Tarieven consult

Hier vind je een overzicht van mijn tarieven en praktische informatie voor consulten. Ik hecht veel waarde aan transparantie, daarom staan hier alle kosten en voorwaarden duidelijk vermeld. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Laatste update: januari 2024

Consult

Voor het eerste consult dient u rekening te houden met de duur van 90 minuten. De tarieven voor de behandelingen zijn vrijgesteld van BTW. De vervolg consulten variëren van 30 minuten tot 60 minuten.

 

Naar aanleiding van uw anamnese en klachten volgt er een behandelplan waarin gebruik gemaakt wordt van de onderstaande behandelingen

Behandelingen
  • Meting en behandeling gebaseerd op E.E.N.® therapie
  • Meting en behandeling door middel van Bioresonantie
  • Orthomoleculaire meting, voedingsadviezen
  • Bloedtest; vetzuren meting
Laatste update: januari 2024

€99,- per uur

Plan een consult

De tarieven voor de behandelingen zijn vrijgesteld van BTW.

Informatie over vergoedingen.

Vergoedingen voor natuurgeneeskundige therapie kunnen variëren per zorgverzekeraar en pakket. Veel aanvullende verzekeringen bieden (gedeeltelijke) dekking voor consulten bij een VBAG- of RBCZ-geregistreerde therapeut. Als lid van zowel de VBAG als de RBCZ komen mijn consulten mogelijk in aanmerking voor vergoeding, afhankelijk van je verzekeringspakket. Het is verstandig om vooraf contact op te nemen met je zorgverzekeraar om de exacte voorwaarden en vergoedingen te bespreken. Zo ben je goed geïnformeerd over eventuele vergoedingen voor natuurgeneeskundige therapie.

 

Mijn behandelingen vallen onder de volgende prestatie codes van de aanvullende zorgverzekering: Lichaamsgerichte psychotherapie (E.E.N.® therapie), Energetische therapie en Natuurgeneeskundige therapie

RBCZ

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg

Ik ben aangesloten bij het RBCZ, het kwaliteitsregister voor bekwame therapeuten binnen de complementaire zorg. Dit onafhankelijke platform verbindt hoogopgeleide therapeuten met een holistische aanpak. Als RBCZ-gekwalificeerde therapeut voldoe ik jaarlijks aan strikte kwaliteitseisen, waaronder wet- en regelgeving, voortgezette opleiding, zelfreflectie en de locatie waar zorg wordt verleend. Het RBCZ streeft naar erkenning van complementaire zorgverleners en is verbonden met Europese organisaties zoals Efcam en Eurocam, en heeft aansluitingen met meer dan 30 beroepsorganisaties, wat resulteert in een netwerk van meer dan 9000 therapeuten.

 

Mijn RBCZ lidnummer is 171007R

Naar RBCZ
VBAG

Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze

Ik ben aangesloten bij de VBAG, oftewel de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze. Deze beroepsvereniging streeft naar de bevordering van kwaliteit en professionaliteit binnen de complementaire en alternatieve geneeskunde. De VBAG waarborgt de deskundigheid van therapeuten door strikte toelatingscriteria, voortdurende bijscholing en ethische normen, en biedt ondersteuning op het gebied van professionele ontwikkeling en belangenbehartiging in de complementaire geneeskundige sector.

 

Bekijk de VBAG website

Veel gestelde vragen over Tarieven & vergoedingen

Wat is het tarief voor een consult?

Het tarief voor een consult is momenteel € 99,00 per uur, van kracht vanaf 15 januari 2024. De exacte kosten zijn afhankelijk van de duur van het consult.

Hoeveel kost het eerste consult?

Voor het eerste consult dient u rekening te houden met de duur voor de behandeling van 90 minuten. De kosten bedragen hiervan €148,50.

Hoe lang duurt een vervolgconsult?

Voor het vervolg consult dient er rekening gehouden te worden met een duur van 1 uur.

Worden middelen en supplementen apart in rekening gebracht?

Ja, u ontvangt een aparte factuur voor de middelen en supplementen, deze factuur kunt u niet declareren bij uw zorgverzekering

Kan ik pinnen?

Ja u kunt pinnen, u mag natuurlijk ook contant afrekenen. U ontvangt aan het einde van het consult een factuur.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Bij verhindering wordt vriendelijk verzocht de afspraak minimaal 48 uur van tevoren telefonisch of per e-mail te annuleren. Bij annulering binnen 24 uur of afwezigheid zonder kennisgeving worden 80% van de consultkosten (€68,00) in rekening gebracht.

Wat zijn de openingstijden van de praktijk?

De praktijk is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Op woensdag kan een avondbehandeling ingepland worden. De praktijk is gesloten op dinsdag, zaterdag en zondag.

Is er een wachtlijst?

Vanwege het aantal aanmeldingen voor een afspraak kan het voor komen dat u op een wachtlijst wordt geplaatst.  Houd rekening met een aantal weken wachttijd voordat de 1e afspraak kan plaatsvinden.

 

Ik ben slecht ter been, is het rolstoel toegankelijk

Ja, het praktijk gebouw is rolstoel vriendelijk. Er is een parkeerplaats direct voor de deur.

Laat jouw reis naar gezondheid beginnen

Neem contact op

Benieuwd naar hoe natuurgeneeskundige therapie jou kan helpen op weg naar een gebalanceerd leven?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.