Ontdek je balans

Alle behandelingen

  • Natuurgeneeskundige therapie
  • Lichaamsgerichte psychotherapie
  • E.E.N Therapie
  • Orthomoleculaire therapie
  • Bioresonantie therapie

 

Ontdek de Holistische Kracht

Natuurgeneeskundige therapie

Natuurgeneeskundige therapie gebruikt natuurkrachten om het lichaam in balans te krijgen. Het zoekt naar oorzaken van klachten en gebruikt natuurlijke behandelingen om het lichaam te laten genezen. Door te begrijpen hoe lichaam, geest en energie samenhangen, helpt het mensen zich beter te voelen.

Natuurgeneeskundige therapie
Focus op jezelf

Lichaamsgerichte psychotherapie

Lichaamsgerichte psychotherapie plaatst het lichaam centraal in het helingsproces, waarbij het meer dan alleen je brein en geest betrekt. Het richt zich op het bewustzijn van lichamelijke sensaties waarin cruciale ervaringen liggen opgeslagen. Zowel positieve als negatieve gebeurtenissen beïnvloeden je beslissingen en patronen, bewust of onbewust. Het bewustzijn van lichaamssignalen biedt nieuwe inzichten, helpt het verleden begrijpen en laat oude patronen los.

Lichaamsgerichte psychotherapie
Balans in je leven

E.E.N.® Therapie

Deze therapie benadert gezondheid vanuit een holistisch perspectief, waarbij lichaam, geest en emoties worden beschouwd als onderling verbonden facetten van welzijn. Benieuwd naar hoe E.E.N.® Therapie jou kan helpen op jouw pad naar een gebalanceerd en gezond leven? Ontdek meer over deze transformerende benadering en de impact ervan op jouw welzijn.

E.E.N Therapie
Juiste hoeveelheden en in juiste verhoudingen

Orthomoleculaire Therapie

‘Ortho’ betekent gezond, kloppend of juist. Met het woord ‘moleculair’ worden de moleculen in ons lichaam bedoeld die nodig zijn om goed te blijven functioneren. Als orthomoleculair therapeut ben je dus gespecialiseerd in wat het lichaam nodig heeft om in balans te blijven. Vooral welke voedingsstoffen en vitaminen daarbij belangrijk zijn.

In de huidige tijd krijgen we veel bewerkte voeding binnen, deze bevatten onvoldoende voedingsstoffen of zelfs belastende voedingsstoffen, langzaam ontstaan er tekorten waardoor processen in het lichaam niet optimaal verlopen en dus klachten kunnen geven.

Een voorbeeld is het “moeder” mineraal Silicium, een heel belangrijk mineraal die we veel te weinig binnen krijgen in ons huidige voedingspatroon. Vroeger zat dit mineraal nog rijkelijk in de bodem…

Harmonie herstellen met Bioresonantie

Bioresonantie

Bioresonantie gebruikt het MORA-Nova apparaat om verstoringen via elektromagnetische metingen te detecteren op acupunctuurpunten. Dit helpt bij het identificeren van gifstoffen, elektrosmog en bacteriën. Vervolgens wordt bioresonantietherapie ingezet om deze verstoringen te behandelen, waardoor het lichaam de kans krijgt om zichzelf te herstellen. Deze niet-invasieve en pijnloze benadering van therapie is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Het biedt een gepersonaliseerde aanpak om het natuurlijke evenwicht en welzijn te herstellen.

Bioresonantie
Ontdek meer inzichten, tips en diepgaande informatie

Blader door mijn artikelen

Ontdek de kracht van holistische benaderingen en natuurlijke geneeswijzen terwijl je je kennis vergroot voor een gezonder leven.

Patricia Tuink – Holterman | December 19, 2023 | 3 minuten leestijd

De Kracht van Orthomoleculaire Natuurgeneeskunde: Voeding als Medicijn

In de wereld van gezondheidszorg en welzijn zijn er verschillende benaderingen om het lichaam in balans te brengen en optimale…

Lees verder…

Patricia Tuink – Holterman | December 11, 2023 | 3 minuten leestijd

Bach Bloesem therapie

Al bijna een eeuw bieden Bach bloesem remedies, afgeleid van bomen en planten, een unieke vorm van emotionele balans. Ontdekt…

Lees verder…

Patricia Tuink – Holterman | December 11, 2023 | 3 minuten leestijd

De Kracht van Schüssler Celzouten

In de 19e eeuw was er een visionaire genezer, Dr. Wilhelm Heinrich Schüssler, die de wereld van de geneeskunde op…

Lees verder…