Bioresonantie: Balans herstellen met Trillingen

Begrijp hoe trillingen in de natuur ons beïnvloeden en hoe bioresonantie met de MORA Nova deze principes gebruikt om het lichaam te helpen herstellen.

 

Bioresonantie, een fascinerende benadering die zich richt op trillingen in de natuur, speelt een cruciale rol in onze gezondheid. Ontdek hoe het MORA-apparaat, ontwikkeld door dhr Morell en dhr Rasche, lichaamsfrequenties meet, afwijkingen detecteert en het lichaam in staat stelt om zichzelf te genezen door het herstellen van balans.

Wat is Bioresonantie?

Bioresonantie is gebaseerd op het begrijpen van trillingspatronen in de natuur en hun impact op het menselijk lichaam. Door de MORA Nova worden deze trillingen gemeten en gebruikt om verstoringen te identificeren, te elimineren en het natuurlijke genezingsproces te ondersteunen.

Ontdek hoe Bioresonantie met de MORA Nova je kan helpen.

logo

Mora Nova

Bioresonantie betekent: resonantie tussen levende systemen.

Twee heren afkomstig uit Duitsland, dhr  Morell en dhr Rasche maakten met deze wetenschap de eerste MORA-apparatuur. Dit apparaat kan lichaamsfrequenties geleiden en zichtbaar maken via het testgedeelte. Zij zagen dat er op de elektro-acupunctuur punten een wisselspanning staat die zeer afhankelijk is van het orgaan dat bij het desbetreffende punt hoort. Deze lichaamsfrequenties worden geleid door een filter waarbij specifieke trillingen uitgefilterd kunnen worden en andere weer worden versterkt.

Hoe werkt de Bioresonantie therapie?

De behandeling begint met een uitgebreide analyse van deze verstoringen, waarbij het doel is om de oorsprong van de klachten te identificeren. Het lichaam heeft elektromagnetische eigenschappen; elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie. De Mora Nova maakt het mogelijk deze frequenties te meten via electro-acupunctuurpunten op handen en voeten. Storende factoren kunnen variëren van gifstoffen tot bacteriën, en hun invloed kan communicatie tussen cellen verstoren. Deze verstoringen kunnen uiteindelijk resulteren in symptomen als pijn, vermoeidheid, allergieën en concentratieverlies.

Via de metingen blijkt of er meridiaan systemen uit balans zijn, is er sprake van een overactief systeem of een uitgeput systeem in het lichaam. Door de meridianen met hun gekoppelde orgaansystemen weer in balans te brengen, stroming aan te brengen kan het lichaam zelf weer aan het werk om heling te bewerkstelligen.

Veelgestelde vragen over Bioresonantie

Wat houdt bioresonantie therapie precies in?

Bioresonantie therapie is een holistische benadering die gebruikmaakt van trillingen om verstoringen in het lichaam op te sporen en te corrigeren. Door het meten van lichaamseigen frequenties kunnen onderliggende oorzaken van gezondheidsklachten worden geïdentificeerd en behandeld.

Is bioresonantie geschikt voor alle leeftijden?

Ja, bioresonantie is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Het is een veilige en niet-invasieve therapie die individueel aangepast kan worden aan verschillende behoeften. Bij een behandeling voor kinderen is het wel van belang dat ze even stil kunnen zitten

Hoe verloopt een typische bioresonantie behandeling?

De voeten worden op een voetplaat geplaatst en in de handen heeft u 2 staven. Een behandeling begint met een basistherapie, daarna volgt een uitgebreide analyse van de lichaamseigen frequenties van de meridianen op de handen en de voeten.  Hierbij worden  verstoringen in het lichaam opgespoord. Vervolgens worden deze verstoringen behandeld via een gerichte therapie.

Zijn er bijwerkingen verbonden aan bioresonantie therapie?

Nee, bioresonantie therapie is over het algemeen pijnloos en heeft geen bekende bijwerkingen. Het is een niet-invasieve behandelmethode.

Hoeveel sessies zijn er meestal nodig voor merkbare resultaten?

Het aantal benodigde sessies varieert afhankelijk van de aard en de duur van de klachten. Voor sommigen kunnen enkele sessies voldoende zijn, terwijl anderen een langere reeks nodig hebben voor optimale resultaten.

Neem contact op

Wilt u meer weten? Wilt u een afspraak?

Neem gerust contact met me op.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ontdek meer inzichten, tips en informatie

Blader door mijn artikelen

Ontdek de kracht van holistische benaderingen en natuurlijke geneeswijzen terwijl je je kennis vergroot voor een gezonder leven.

Patricia Tuink – Holterman | December 19, 2023 | 3 minuten leestijd

De Kracht van Orthomoleculaire Natuurgeneeskunde: Voeding als Medicijn

In de wereld van gezondheidszorg en welzijn zijn er verschillende benaderingen om het lichaam in balans te brengen en optimale…

Lees verder…

Patricia Tuink – Holterman | December 11, 2023 | 3 minuten leestijd

Bach Bloesem therapie

Al bijna een eeuw bieden Bach bloesem remedies, afgeleid van bomen en planten, een unieke vorm van emotionele balans. Ontdekt…

Lees verder…

Patricia Tuink – Holterman | December 11, 2023 | 3 minuten leestijd

De Kracht van Schüssler Celzouten

In de 19e eeuw was er een visionaire genezer, Dr. Wilhelm Heinrich Schüssler, die de wereld van de geneeskunde op…

Lees verder…