Wie ben ik?

Hallo! Ik ben Patricia Tuink – Holterman. Mijn reis begint in Raalte, waar ik ben opgegroeid en nog steeds woon, sinds 2000 in het mooie Linderte een buurtschap net buiten Raalte – Noord.  Daar heb ik ook mijn praktijk. Met trots mag ik zeggen dat juli 2023 het nieuwe praktijkgebouw op ons erf in gebruik genomen is.

Met een stevige achtergrond in de gezondheidszorg – van het werken met PG-woongroepen en revalidatie tot het interpreteren van zorgwetten en -regelgeving bij een zorgmakelaar – heb ik altijd een passie gehad voor het helpen van anderen.

Hoe kan ik jou helpen?

Bekijk mijn diverse behandelingen die jouw welzijn kunnen versterken en jouw pad naar gezondheid kunnen ondersteunen.

Bekijk mijn behandelingen

Kies voor een gezonder & natuurlijke leefstijl

logo

Over mij

Mijn gehele werkzame leven werk ik al in de gezondheidszorg , ik ben begonnen in een verpleeghuiszorg, daar heb ik 8 jaar met dementerende ouderen gewerkt. Vervolgens 12 jaar op de revalidatie afdeling waar ouderen met complexe zorgvragen weer konden revalideren. In die tijd heb ik me op het gebied van wondzorg en oedeem gespecialiseerd. Fysiek was dit werk erg zwaar, reden voor mij om verder te kijken.  6 Jaar heb ik vervolgens  bij een zorgmakelaar gewerkt. Hier hield ik mij bezig met de organisatie van thuiszorg en begeleiding, het begeleiden van ZZP-ers in de zorg, de wet- en regelgeving op het gebeid van zorg en begeleiding. Ook het onderbouwen van indicatie aanvragen voor zorg op maat, kortom alles rondom zorgverlening.

Dan komt het moment dat je breder gaat kijken, hoe gaat dit verder, waar eindigt de de stroom zorg- en begeleidingsaanvragen… Waar kan het anders maar ook hoe kan het anders.. Dit zelf onderzoek eindigt en begint bij de opleiding tot E.E.N.® Therapeut. Een nieuwe wereld waar zelfhelend vermogen, zelf zorg, zelf liefde en volgens de wetten van de natuur, de rode draad zijn. Een korte periode heb ik nog een combinatie gemaakt met het werken bij Buurtzorg voor de duur van de opleiding als invaller. Maar na een voortvarende start met mijn eigen praktijk ben ik eind december 2018 gestopt bij Buurtzorg om vanaf januari 2019 volledig met het behandelen van cliënten bezig te zijn.

 

Inmiddels heb ik naast de opleiding tot E.E.N® Therapeut nog meer opleidingen en cursussen gevolgd.      Ik ben geregistreerd therapeut en lid van de beroepsvereniging VBAG en de koepelorganisatie RBCZ.

Ontdek meer inzichten, tips en diepgaande informatie

Blader door mijn artikelen

Ontdek de kracht van holistische benaderingen en natuurlijke geneeswijzen terwijl je je kennis vergroot voor een gezonder leven.

Patricia Tuink – Holterman | December 19, 2023 | 3 minuten leestijd

De Kracht van Orthomoleculaire Natuurgeneeskunde: Voeding als Medicijn

In de wereld van gezondheidszorg en welzijn zijn er verschillende benaderingen om het lichaam in balans te brengen en optimale…

Lees verder…

Patricia Tuink – Holterman | December 11, 2023 | 3 minuten leestijd

Bach Bloesem therapie

Al bijna een eeuw bieden Bach bloesem remedies, afgeleid van bomen en planten, een unieke vorm van emotionele balans. Ontdekt…

Lees verder…

Patricia Tuink – Holterman | December 11, 2023 | 3 minuten leestijd

De Kracht van Schüssler Celzouten

In de 19e eeuw was er een visionaire genezer, Dr. Wilhelm Heinrich Schüssler, die de wereld van de geneeskunde op…

Lees verder…