Waarom Baubiologie?

Samen met mijn man heb ik de opleiding baubioloog gevolgd in Duitsland. Ik kom steeds meer cliënten tegen waarbij het onvoldoende lukt om hen in balans te houden, telkens vallen ze terug in hun proces. Wanneer je dan gaan bedenken dat er dan ook sprake kan zijn van een ziekmakende woning klinkt het logisch dat je dan ook daar een vitale woning wilt creëren. De nadruk ligt dan op de slaapplek. Daar lig je een groot gedeelte van de tijd, als het lukt ongeveer 8 uur per dag. Wanneer er dan verstoringen in de directe omgeving van je lichaam zijn, dan wordt het regeneratie proces verstoord. Reden genoeg om hier bewustzijn op te krijgen en er wat aan te doen.

 

Vandaar dat mijn man met het technische inzicht op huisbezoek gaat en ik in mijn praktijk blijf. Check voor meer informatie zijn website www.atgt.nl

Fundamenten voor een Gezondere Woonomgeving

Door metingen uit te voeren op en rondom het bed kun je inzichtelijk maken waar de verstoringen zich bevinden en uit welke hoek ze komen.  Geopathische belasting: Aardstralen, wateraders en breuklijnen kun je meten en staat jou bed op zo´n lijn dan moet je hier wat mee. Er zijn verschillende manieren waarop en waarmee je je kunt beschermen. Maar het kan ook gezond zijn om je bed te verplaatsen, soms is een halve meter al voldoende.

 

Elektrostressbelasting en elektromagnetische straling zijn zeer belastend voor het lichaam. Doordat je er constant aan bloot staat gedurende de nacht. Letterlijk wordt er uitgemeten hoeveel volt er door je lichaam gaat wanneer je op bed ligt. Wanneer je weet elektrische straling dezelfde frequentie 50Hrz heeft dan de pijnappelklier kun je ook begrijpen dat het invloed heeft op de functies van de pijnappelklier, ons slaap en waak ritme. Denk dan eens aan een elektrische wekker, babyfoon ( met camera functie,) lampjes, opladers, elektrisch verstelbare bedden enz enz. Ook het magnetische veld wordt hierdoor beïnvloed.

 

Meten is weten……

Gezonder wonen, gezonder leven

De Impact van Baubiologie op Onze Gezondheid

Positieve verandering

Dat een ongezond binnenklimaat klachten kan veroorzaken voor de gebruiker, mag duidelijk zijn. Er komen in de media steeds meer berichten naar buiten over de gezondheidsrisico’s van straling in huis of op de werkplek. Daarnaast neemt de vraag toe naar duurzaam en gezond bouwen.

 

Net als woonbiologen zijn meer en meer mensen bewust bezig met positieve verandering. Ze willen hun leefomgeving gezond houden. De beste plek om te beginnen: je eigen woning.

Wat houdt een meting thuis in?

Slaap plaats onderzoek

Wanneer je kiest voor een Baubiologische meting dan wordt de slaapplaats onderzocht op de volgende onderdelen: Is er voldoende aarding. Hoeveel microvolt stroomt er door mijn lichaam wanneer ik in bed lig. Is er sprake van geopathische belasting, breuklijnen en /of water aders?  Hoeveel electrostress belasting zit er in mijn bed ( op 9 verschillende punten wordt deze meting verricht) Hoeveel electromagnetische straling zit er in mijn bed. Hoe staat het met de hoogfrequente belasting?

 

Je wordt meegenomen in dit hele meetproces en er volgen verschillende adviezen.  Check voor meer informatie de website www.atgt.nl of vul daar het contact formulier in.

 

Wij zijn in ieder geval heel erg blij met de resultaten en degene die een meting en advies hebben gehad nog meer….

Neem contact op met ATGT

Met dit contact formulier neemt u contact op met Andre Tuink.

of voor meer informatie kijk op atgt.nl

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ontdek meer inzichten, tips en informatie

Blader door mijn artikelen

Ontdek de kracht van holistische benaderingen en natuurlijke geneeswijzen terwijl je je kennis vergroot voor een gezonder leven.

Patricia Tuink – Holterman | December 19, 2023 | 3 minuten leestijd

De Kracht van Orthomoleculaire Natuurgeneeskunde: Voeding als Medicijn

In de wereld van gezondheidszorg en welzijn zijn er verschillende benaderingen om het lichaam in balans te brengen en optimale…

Lees verder…

Patricia Tuink – Holterman | December 11, 2023 | 3 minuten leestijd

Bach Bloesem therapie

Al bijna een eeuw bieden Bach bloesem remedies, afgeleid van bomen en planten, een unieke vorm van emotionele balans. Ontdekt…

Lees verder…

Patricia Tuink – Holterman | December 11, 2023 | 3 minuten leestijd

De Kracht van Schüssler Celzouten

In de 19e eeuw was er een visionaire genezer, Dr. Wilhelm Heinrich Schüssler, die de wereld van de geneeskunde op…

Lees verder…