Gevitaliseerd Water

Gevitaliseerd water

Gezond vitaal water is van essentieel belang, vandaar dat ik nu in mijn praktijk gevitaliseerd water aan kan bieden.

Hieronder leest u wat gevitaliseerd water voor u kan betekenen.

  • Gevitaliseerd water is zachter van smaak
  • Gevitaliseerd water kan uw immuunsysteem ondersteunen of versterken
  • Gevitaliseerd water zorgt voor betere opname van voedingsstoffen
  • Gevitaliseerd water ontlast de lever en de nieren en zorgt voor een betere doorbloeding
  • Gevitaliseerd water zuivert via lichaamsvloeistoffen de cellen, weefsels en orgaansystemen
  • Gevitaliseerd water is weer vrij van schadelijke trillingsfrequenties en heeft weer een harmonische balans

 

Aquarius Vitaliser:

Water is een informatie drager. Van alle stoffen en trillingsfrequenties waarmee het in aanraking is geweest blijft de informatie achter, maar wordt ook weer afgegeven aan de verbruiker, met alle gevolgen van dien. Een voorbeeld: wanneer men een afgesloten fles met kwik naast een fles water zet en deze een nacht laat staan, zit er de volgende dag aantoonbaar de informatie van kwik in het water. Zo worden ook trillingen van telecom- frequenties, medicijnresiduen en pesticiden in het water opgeslagen.

Dit proces ontstaat doordat de moleculen de stof- en /of trillingsfrequentie inkapselen. Water bestaat uit 2 moleculen waterstof en 1 molecuul zuurstof. Om de substantiële stof uit het water te verwijderen kan een osmose filter worden gebruikt. De trilling informatie van de stof blijft dan nog steeds achter, doordat de ordening van de moleculen blijft bestaan.

Door de specifiek ontworpen keramische kern in de Aquarius Vitaliser ® vindt een implosie proces plaats. Tijdens die proces wordt de trilling informatie van de frequenties die er niet in thuishoren geneutraliseerd. Op deze manier worden de moleculen weer opnieuw geordend en van de juiste lading voorzien. Hierdoor kunnen er weer waterstofbruggen ontstaan zoals die van nature in het water voorkomen. Door dit hele natuurlijke procedé van de vitalisering worden ook de goede elementen zoals mineralen en sporenelementen in het water weer opneembaar voor het lichaam

Op deze manier gestructureerd water is weer gezond water dat zijn belangrijke functie en de reinigingsprocessen in het lichaam naar behoren kan uitvoeren. Steeds duidelijker wordt de enorm belangrijke rol van water voor de energie- en informatieoverdracht die noodzakelijk is voor de besturing van alle lichaamsfuncties op elk niveau, van orgaan tot cel. Het wezenlijke van water speelt daarbij een essentiële rol, wat door de medische wetenschap onvoldoende wordt onderkend. Water wordt alleen op zijn chemische en biologische samenstelling en functioneren onderzocht.

 

Voor behandeling:

 

 

 

Na behandeling:

 

 

 

Duidelijk zijn op deze foto’s de veranderingen in kristalstructuur van het water. Het water is na dit implosieproces weer vrij van ballastfrequenties. Ook zijn alle mineralen en zouten weer in harmonie met elkaar en kunnen weer functioneren op de manier zoals die is bedoeld.

Wilt u meer informatie? Dan verwijs ik u naar:

Aquarius Technology

Watervitalisering

Kerkstraat 6 A

8151 AR Lemelerveld

Tel +31(0)572-372930 

www.aquariusvitaliser.info