Mora Bioresonantie

Wat is bioresonantie?

Balans en Evenwicht

Overal in de natuur komen trillingen (resonanties) voor, zowel in de wereld van het grote (aardbevingen), als in het kleine (atoomtrillingen). Voor de mens zijn vooral geluids- en elektromagnetische trillingen van belang, zoals het licht en radiogolven. Wanneer het lichaam uit balans is door al deze trillingen, kan de energie niet meer doorstromen. Organen werken niet meer zoals het hoort. Er ontstaan klachten en ziektes kunnen het gevolg zijn.

 

Mora Nova

Bioresonantie betekent: resonantie tussen levende systemen.
Twee heren afkomstig uit Duitsland, dhr  Morell en dhr Rasche maakten met deze wetenschap de eerste MORA-apparatuur. Dit apparaat kan lichaamsfrequenties geleiden en zichtbaar maken via het testgedeelte. Zij zagen dat er op de elektro-acupunctuur punten van vaten een wisselspanning staat die zeer afhankelijk is van het orgaan dat bij het desbetreffende punt hoort. Deze lichaamsfrequenties worden geleid door een filter waarbij specifieke trillingen uitgefilterd kunnen worden en andere weer worden versterkt; bioresonantie.

Vertoont het gemeten orgaan een afwijkende frequentie (géén 50 bij de EAV-meting), dan is het orgaan ziek. Deze afwijking kan met behulp van een speciaal ontworpen versterker geïnverteerd ( =omgekeerd ) worden en het geïnverteerde signaal wordt aan het lichaam teruggegeven. Dit geïnverteerde signaal zorgt ervoor dat de ziekmakende trillingen in het orgaan geëlimineerd worden en zo wordt het lichaam (of het desbetreffende orgaan) in staat gesteld zich te herstellen. Hiervoor kunnen lichaamseigen vloeistoffen zoals bloed, urine, speeksel, oorsmeer e.a. gebruikt worden.

Hoe werkt de Bioresonantie therapie?

De Bioresonantie therapie beïnvloedt met haar (aangepaste) trillingen op het energetische informationele niveau de lichamelijke processen van de individuele patiënt. Het Bioresonantie apparaat zendt lichaamseigen trillingen uit die verstoringen in ons lichaam traceert en opheft. De aanvullende middelen die gebruikt worden bij Bioresonantie therapie werken op het trilling- en energieniveau van het lichaam. Ze ondersteunen het immuunsysteem en beschermen het lichaam tegen ongunstige invloeden en aandoeningen.

Voordat er begonnen kan worden met de Bioresonantie behandeling moet duidelijk zijn waar de klachten vandaan komen. Cellen, weefsels en organen hebben elektromagnetische eigenschappen. De elektrische stroompjes (trillingen) kunnen buiten het lichaam worden gemeten. Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie. Met behulp van de  Mora Nova kunnen deze frequenties worden opgemeten. Storende substanties als gifstoffen, bacterieën, parasieten, electrosmog, kleur- en smaakstoffen etc. werken op het lichaam in en verstoren de communicatie. Zodra de normale communicatie tussen cellen verstoord is, wordt het functioneren van de cellen gehinderd. Uiteindelijk ontstaan hierdoor ziektesymptomen als pijn, allergie, concentratieverlies, chronische vermoeidheid etc..

Met de Mora Nova kan het lichaam onderzocht worden op deze verstoringen van fysieke of emotionele aard, dit gebeurt door middel van een meting op de electro- acupunctuur punten (= EAV) bij de nagels van de  handen en voeten. Als we de blokkades (negatieve energie) opheffen met een Bioresonantie behandeling, zal het lichaam weer in staat zijn om zich te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen. Dit alles gebeurt pijnloos en zonder bijwerkingen. Een behandeling met de Mora Nova is dan ook geschikt voor alle leeftijden.

Waaruit bestaat een Bioresonantie behandeling:

  • Anamnese
  • Segmenten test
  • Basistherapie
  • EAP meting van de tingpunten op de handen en voeten
  • Mora therapie en/of Universele therapie.
  • Evt Substantie test /uitmeten aanvullingen/ middelen

Aantal behandelingen is afhankelijk van uw hoofdklacht en de duur dat de klachten al bestaan. Bent u geïnteresseerd in een behandeling neem dan gerust contact op.